Vi slutar aldrig leta efter rätt sätt
att möta dina utmaningar

Vi är stolta över vårt kundorienterade tänkesätt – med detta menar vi både dina kunder och dig som vår kund! För oss handlar det om att hitta exakt rätt sätt att producera dina produkter och att bidra till din värdekedja. Ibland stora volymer och ibland inte.

Antingen förverkligar vi en ny idé eller hittar ett ännu bättre pris på en mogen marknad. Vi arbetar nära våra kunder och tillsammans letar vi alltid efter ett bättre sätt att producera produkten till hands. En vanlig missuppfattning i vår bransch är att kvalitet kostar pengar. Det är tvärtom. Kvalitet säkerställer produktens prestanda och livslängd. Otillräcklig kvalitet är en kostnad i form av garantiförpliktelser, störd verksamhet och image. Vi har en väl fungerande kvalitetsorganisation som både arbetar med vår egen verksamhet och ser till att vår leverantör agerar korrekt. Vi är certifierade enligt ISO 9001 och 14001 i Bollebygd, Ljungby och Kina.

Vår kärnverksamhet är kundservice. Detta är en central del för vårt dagliga arbete. Från början guidar vi dig genom hela processen, från dina idéer till en färdig produkt. Vi säkerställer kvalitet under hela planeringsfasen, produktionslinjen, första prototypen, produktkvaliteten och för att hålla leveranstiderna.

Vårt team av ingenjörer, designers och köpare har många års erfarenhet när det gäller att förse våra kunder med smarta specialdesignade lösningar. Vi kan erbjuda dig allt från stora volymer till bästa pris till små volymer med snabb leverans. Med våra egna produktionsanläggningar i Kina och Sverige, samt ett utökat nätverk av specialister över hela världen, är vi flexibla att se efter dina behov.

VI BEMÖTER
KOMPLEXA UTMANINGAR