VÅR PRODUKTION

Tack vare vår egen produktion och etablerade nätverk av tillverkare som specialiserat sig på kabelstammar, elektronik, elektromekanik, mekanik, formgjutning etc. kan vi producera allt från enkla till högteknologiska produkter i små eller stora serier.

Våra designers arbetar i 2D och 3D CAD. Detta innebär att om du har en befintlig kabeldragning där det saknas dokumentation för produktion kan vi även snabbt producera detta. Alla inom våra etablerade nätverk uppfyller våra absoluta krav på kvalitet, säkerhet och miljö. Vårt engagemang för din produkt sträcker sig från din idé till färdig produkt.

Vi på Contac har många års erfarenhet inom elektronik och relaterade områden. Vår verksamhet startade för nästan 20 år sedan, och genom åren har vi hjälpt många kunder med både standardlösningar och kundanpassade lösningar av god kvalitet.

video_tumb

En perfekt mix av lokalt och globalt

Vår produktion är huvudsakligen baserad i Shenzhen, Kina och i Sverige. 

Tack vare vår egen produktion och etablerade nätverk av tillverkare kan vi producera allt från enkla till högteknologiska produkter i små eller stora serier. Nyckeln till vår framgång är det globala utbudet av komponenter från både Asien och Europa. 

För oss är det en stolthet att hålla våra löften.