Om oss

Från din idé till
unika helhetslösningar

Vi är en stabil och innovativ partner som kan hjälpa dig att snabbt och effektivt förvandla din produktidé eller koncept till färdiga produkter. Vår styrka är vår breda kompetens inom kablage, elektronik, elektromekaniskt montage, plast- och plåtdetaljer.

Vi är idag ca 100 personer anställda i koncernen. I Sverige har vi huvudkontor och lager i Bollebygd, produktion i Ljungby samt ett säljkontor i Stockholm. I Kina har vi utöver vår egen fabrik i Baoan, Shenzhen ett kontor som arbetar både som stöd till vår svenska verksamhet och med våra utvalda partners som producerar åt oss.

Kvalitet

En vanlig missuppfattning i vår bransch är att kvalitet kostar pengar. Det är precis tvärtom. Kvalitet säkerställer produktens prestanda och livslängd. Otillräcklig kvalitet kostar i form av garantiåtaganden, driftstörningar och image. Vi har en väl fungerande kvalitetsorganisation som arbetar både med vår egen verksamhet och att säkerställa att vår leverantörer sköter sig. Vi är certifierade enligt ISO 9001 och 14001.

Erfarenhet

Vi som står bakom Contac har många års erfarenhet av elektronik och närliggande områden. Vår verksamhet startade 2003 och genom åren har vi bistått åtskilliga kunder med både standard- och speciallösningar med bra kvalité.

Nyheter & Press

Den flexibla producenten med hög teknisk kompetens

Vi hjälper
dig hela vägen…

Genom våra försäljningkontor i Sverige och personliga besök hjälper dig att hitta den bästa lösningen med hänsyn till dina krav på utförande, kostnader, funktion och kvalitet. Kontakta oss så tar vi snabbt fram ett förslag och en offert. Vi har även resurser för att på kort tid ta fram utfallsprover och prototyper. Välkommen till oss på Contac. Vårt mål är att du skall tjäna mer pengar på dina kvalitetsprodukter!