Kretskort

Vi har kunskapen om vilka komponenter
som ger rätt funktion till rätt pris

Vi vet hur viktigt det är att alla detaljer och funktioner stämmer till 100% och att kostnaderna måste hållas nere. Vi söker efter komponenter över hela världen för att få fram bästa kvalité till rätt pris.

Contac är en stabil och innovativ partner som snabbt och effektivt kan hjälpa dig med design, montering och slutprovning av PCBA oavsett om det är komplexa dubbelsidiga eller enklare ingjutna kort. Våra konstruktörer arbetar i 2D och 3D CAD.

All vår tillverkning är i huvudsak förlagd till Asien, vi producerar såväl själva som hos underleverantörer. Vi har även resurser för produktion i Sverige. Tillsammans med vårt väletablerade nätverk av specialister sträcker sig vårt engagemang från din idé till färdig produkt.

Kretskort

Kretskort från Contac

Hålmonterat

Vi monterar alla förekommande typer av hålmonterade komponenter.

ytmonterat kretskort

Ytmonterat

Ytmonteringslinerna är toppmoderna med de senaste maskinerna och utrustade för såväl hög som låg volymproduktion.

Lackerat kretskort

Lackerade

Ett lackerat kretskort skyddar elektroniken mot fukt och smuts.

Ingjutna kretskort från Contac

Ingjutna

Vi gjuter in kort i såväl epoxy som i andra termoplaster.

Globalt inköp av komponenter

Vi har en stark organisation med inköp i såväl Europa som USA och Asien.

Vi hjälper
dig hela vägen…

Genom våra försäljningkontor i Sverige och personliga besök hjälper dig att hitta den bästa lösningen med hänsyn till dina krav på utförande, kostnader, funktion och kvalitet. Kontakta oss så tar vi snabbt fram ett förslag och en offert. Vi har även resurser för att på kort tid ta fram utfallsprover och prototyper. Välkommen till oss på Contac. Vårt mål är att du skall tjäna mer pengar på dina kvalitetsprodukter!