Kablage

Rätt kablage och rätt don av prisvärd
kvalité gör hela skillnaden

Contac är en stabil och innovativ partner som snabbt och effektivt kan hjälpa dig med allt inom kablage och don. Vi producerar allt ifrån enkla kablar till kompletta kabelstammar. Vår produktion hanterar de flesta på marknaden förekommande typer av don och kontakteringstyper. Maskinparken med automatmaskiner och elektronisk testutrustning, tillsammans med vår logistiksupport, gör det möjligt att producera både korta och långa serier. All vår tillverkning är i huvudsak förlagd till Asien, vi producerar såväl själva som hos underleverantörer. Vi har även resurser för produktion i Sverige. Tillsammans med vårt väletablerade nätverk av specialister sträcker sig vårt engagemang från din idé till färdig produkt.

Kablage

Kundunika lösningar från Contac

Standard och kundunika lösningar

Standardkablar kan t. ex. vara en USB kabel eller ett sladdställ som skall packas med en slutprodukt.

RF och koaxiallösningar

Vi har bland annat en komplett serie med vattentäta RF-kablage.

Kabelstammar från Contac

Kabel och Kabelstammar

Vi levererar allt ifrån enkelledare till komplicerade kabelstammar.

M12 Givarkablage

Vi har ett mycket brett program av M12 kablar och kontakter. Utöver i princip alla standardkontakter har vi även utvecklar många olika speciallösningar.

Gjutna kablage & don

Gjutna kablage och lösningar gör det möjligt att till låg investeringskostnad skapa både unika och kostnadsbesparande lösningar.

LVDS

LVDS kablar med olika poltal och fabrikat på donen. Vi tillverkar dessa i en helautomat för att säkerställa kvalitén. Ett alternativ till LVDS kablar kan vara FFC eller FPC kablar.

Vi hjälper
dig hela vägen…

Genom våra försäljningkontor i Sverige och personliga besök hjälper dig att hitta den bästa lösningen med hänsyn till dina krav på utförande, kostnader, funktion och kvalitet. Kontakta oss så tar vi snabbt fram ett förslag och en offert. Vi har även resurser för att på kort tid ta fram utfallsprover och prototyper. Välkommen till oss på Contac. Vårt mål är att du skall tjäna mer pengar på dina kvalitetsprodukter!