Välkommen

1Contac erbjuder allt från komponenter till kompletta elektromekaniska lösningar i serier. Kablage är en av våra främsta produkter, men vår styrka är att vi även kan leverera ett brett sortiment av andra produkter inom elektronik, inklusive plast- och plåtdetaljer och elektromekaniskt montage. Alla i precis det utförande du önskar.

Effektiv partner

2Våra konstruktörer arbetar med 2D och 3D CAD. Gäller det till exempel ett befintligt kablage där underlag för produktion saknas kan vi snabbt ta fram detta. Söker du en partner som snabbt och effektivt kan förvandla en produktidé eller ett koncept till färdiga produkter?

Tillverkning

3Vår affärsidé är att tillverka kablage och andra elektromekaniska produkter. Tillverkningen är i huvudsak förlagd till Asien, men vi har även resurser för att vid behov producera i Sverige. I Shenzhen ligger vår egen fabrik och i närområdet finns även de flesta av våra partnerfabriker.

Kontaktnät

4Utöver denna har vi ett omfattande nätverk med komponentleverantörer och tillverkare av elektronik, elektromekanik, finmekanik, formsprutning/gjutning med mera.
Contac har allt sedan etableringen 2003 haft en stadig tillväxt.
Vi har kontor i Bollebygd , Stockholm.Aktuell Dollarkurs