Stor flexibilitet 2018-02-19T12:11:15+00:00

Kompletta produkter

Stor flexibilitet

Flexibilitet är ett ledord i all vår verksamhet. Oavsett om det gäller teknisk utformning av en produkt, logistiklösning eller utformning av en faktureringsmodell lyssnar vi på vår kund. Olika kunder har olika behov och förutsättningar, t.ex. har vi anpassat oss till ett stort antal olika system för prognosorderhantering. Istället för att tvinga in kunder i vår process, anpassar vi oss till dig. Vi kommer gärna med förslag och idéer på lösningar vad det än gäller men det kommer alltid att vara du som kund som bestämmer.

Nyheter & Press

Den flexibla producenten med hög teknisk kompetens

Kablage

Vi tillverkar i princip alla typer av kablage från ental och prototyper till mycket höga serier. Vårt R&D team hjälper till med utveckling, konstruktion och ritningsarbetet.

Läs mer

Kretskort

Vi är en stabil och innovativ partner som snabbt och effektivt kan hjälpa dig med design, montering och slutprovning av PCBA oavsett om det är komplexa dubbelsidiga eller enklare ingjutna kort. Våra konstruktörer arbetar i 2D och 3D CAD.

Läs mer

Plast & metall

Vi arbetar med de flesta typer av plaster och processer. Vårt R&D team hjälper till med val av material, verktyg och process utifrån Era behov.  Metaller kan vara enkla stansade produkter till komplexa gjutna detaljer i aluminium eller zink.

Läs mer

Plåtbearbetning från Contac

Kompletta produkter

Kompletta montage kan vara alltifrån en kundunik förpackning till komplexa produkter med avancerad funktion. Kontakta oss för mer information.

Läs mer

Vi hjälper
dig hela vägen…

Genom våra försäljningkontor i Sverige och personliga besök hjälper dig att hitta den bästa lösningen med hänsyn till dina krav på utförande, kostnader, funktion och kvalitet. Kontakta oss så tar vi snabbt fram ett förslag och en offert. Vi har även resurser för att på kort tid ta fram utfallsprover och prototyper. Välkommen till oss på Contac. Vårt mål är att du skall tjäna mer pengar på dina kvalitetsprodukter!